Tanglefoot

Priest Lake, tadalafil Idaho
2001

This north Idaho residence was designed to fit seamlessly into its forested lakefront environment. The owners emphasized their desire for privacy over expansive views. The owners also wanted to have a semi-outdoor space in which they could entertain during the mosquito-ridden summer. This indoor/outdoor space connects the year-round use “winter block” to the “summer block” that includes a master suite and a conference area.

The building was constructed to maximize the viewer’s understanding of the structure and electrical and mechanical systems within it.

The exterior framing is placed at 2′-0″ on center; the site-built aluminum window system is hung off of the framing by two inches. The window mullions and the framing coincide at every other stud, revealing the independent nature of each.